“Ik laat me niet uit de weg slaan.. !”

Ondersteuning voor mensen met een laag budget.

“Ik laat me niet uit de weg slaan.. !”

Vandaag (Maandag 30 mei 2016) was RTV Utrecht en Radio M Utrecht aanwezig bij Buren voor Buren Nederland, om een reportage te maken over Buren voor Buren Nederland. Hiervoor wouden ze Monique Jansen haar verhaal weten, hoe ze begonnen is en wat voor haar het belangrijkste is.

Monique Jansen vertelde bijvoorbeeld dat ze MS heeft, de winkel biedt voor haar afleiding en doorzettingsvermogen, omdat ze niet gekluisterd wilt zitten in het huis en zeker niet in een rolstoel wilt raken. Enkel kan haar afleiding niet lang meer doorgaan in het huidige pand.. Dit komt omdat Monique Jansen en haar vrijwilligers het pand moeten verlaten i.v.m. renovatie / sloop project omtrent het Queeckhovenplein, daarom is ze opzoek samen met haar vrijwilligers om een nieuw pand te kunnen vinden waarin ze ondersteunt kan worden door bedrijven / personen / stichtingen, aangezien Buren voor Buren Nederland op een budget draait vanuit het Leefbaarheidsbudget van de Gemeente Utrecht, het pand waar ze nu in zit krijgt ze namelijk volledig van de Mitros (woningcorporatie).

Mede met haar stuk voor RTV Utrecht en Radio M Utrecht wilt ze graag de aandacht vragen aan bedrijven / stichtingen / personen die voor haar een pand / loods hebben waar ze een doorstart in kan maken, want de afleiding wilt ze niet kwijt raken zo zegt ze “Ik laat me niet uit de weg slaan.. !”