Buurtkoelkast Zuilen

Ondersteuning voor mensen met een laag budget.

Buurtkoelkast Zuilen

Jaarlijks wordt er heel veel eten weggegooid: 135 kilo per persoon per jaar! Super zonde natuurlijk, omdat iemand anders er misschien nog gebruik van kan maken. Gooi jij ook wel eens eten weg? Breng het dan naar de Buurtkoelkast.

Heb je teveel gekookt, of heb je twee toetjes over die je in de aanbieding gekocht hebt? Leg het in de koelkast en maak er iemand anders blij mee! Heb je geen tijd, geld of zin om te koken? Neem een kijkje en wellicht kan de koelkast een uitkomst bieden!

Buren voor Buren Nederland (in samenwerking met Stichting MoHuKa) is zelf ook aanwezig op bepaalde dagen om u te assisteren bij de Buurtkoelkast, maar uiteraard kunt u de Buurtkoelkast ook gewoon bezoeken als wij er niet zijn, samen met Stichting MoHuKa kijken wij op het moment hoe wij de Buurtkoelkast nog beter kunnen maken en waar mogelijk ook kunnen uitbreiden in de buurt.

 

De Buurtkoelkast Zuilen staat in Buurthuis Zuilen aan de Sint Ludgerusstraat 251, 3553 CX Utrecht.

Kom gerust een keer langs en schaam jezelf niet, pak wat je nodig hebt (denk ook aan andere) en laat achter wat je over hebt! Sharing is caring, eet smakelijk!