Komt er een einde in zicht..?!

Ondersteuning voor mensen met een laag budget.

Komt er een einde in zicht..?!

Op 9 December 2015 hebben wij van Mitros de officiële bevestiging ontvangen dat wij 1 november 2016 het pand aan de Elsenburglaan 8 & 10 3555XJ Utrecht moeten verlaten. Dit in verband met de sloop en herontwikkeling van de huidige locatie. Nu hebben wij een schema opgesteld namens de Stichting hoe wij 2016 van start gaan.

Januari, Februari en Maart gaan wij heel druk op zoek naar een nieuwe locatie, tevens gaan we ook het mediavlakte opzoeken hierover, we hopen dat we in deze periode een nieuwe locatie kunnen vinden voor ons initiatief. In deze maanden kunt u ook nog spullen brengen om de (nieuwe) cliënten van Buren voor Buren Nederland verder te helpen.

April, Mei en Juni als we in deze periode nog geen nieuwe locatie hebben gevonden (hopelijk wel natuurlijk) gaan we in deze periode alle binnen gekomen spullen een goede nieuwe bestemming geven.

Als wij geen nieuwe locatie kunnen vinden, moeten wij jammer genoeg per 11 juli 2016 de deuren sluiten aan de Elsenburglaan 8 & 10 3555XJ Utrecht en kunnen we niet meer verder.

Bent u werkzaam binnen een woningcorporatie of werkzaam als makelaar en kunt u ons een goede vervangende vrijblijvende ruimte bieden (van minimaal 150 m2*) voor een vaste tijd? Neem gerust contact met ons op zodat wij ons doel vol enthousiasme voort kunnen zetten binnen een nieuwe locatie.

U kunt op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact opnemen met Monique Jansen via +31 6 38 04 39 18. Of op elk moment van de dag via info@burenvoorburennederland.nl

* = 100m2 voor de winkel, 50m2 voor de opslag.